Oud bewoonster Lotus noemt Utopia een grote poppenkast

Oud bewoonster Lotus noemt Utopia een grote poppenkast

Weer eens wat anders dan nieuws over Big Broter. We kunnen weer eens iets over Utopia schrijven. Oud bewoonster Lotus heeft zich tegenover het blad de Party uitgelaten over Utopia.

Lotus zou niet snel meer meedoen aan het programma Utopia. Ik zou mezelf nooit meer laten misbruiken benadrukt ze. Ik heb nooit de kans gehad om mijn verhaal te doen gaat ze verder. Ze laat weten Utopia een grote poppenkast te vinden. En voelt zich zelfs in de maling genomen. Terwijl ze eerst nog in de oprechtheid van Utopia geloofde. Ze ging dan ook blind op de regie van het programma af. En deed braaf wat er van haar gevraagd werd. Hierdoor liet ze haar kunsten op de ukelele horen. Naar eigen zeggen had ze dat al spelend naar binnen moeten komen. Maar dat is volgens Lotus nog niet alles. Zo mosten bewoners regelmatig naar de regie komen in een klein kamertje. Hier kreeg Lotus verschillende malen op haar donder. Er ontbrak kleding, welke door de regie in fases verstrekt zou worden. Toen Lotus hier hardop over sprak werd ze teruggefloten. Ook moest ze over haar kennis van buitenaf ook haar mond houden. Zoals informatie over Gerrit, mensen vonden hem niet zo tof op dat moment.

De verhaallijn van bewoners die Utopia binnen kwam is volgens Lotus vooraf ook al bedacht.  Dat betekend dat er een boeman moet zijn, een engeltje en een bouwer voegt ze eraan toe. Al je je aan de eisen en het verhaal liet was er niets aan de hand. Maar als je daar niet aan voldeed begonnen ze te treiteren vervolgt ze haar verhaal. Na vijf maanden in Utopia wilde Lotus naar huis maar dat mocht niet van de regie. Toen zou de politie haar van het terrein opgehaald hebben. Het verhaal zou zijn dat ze iets met drugs tot haar vertrek heeft geleid maar dat is niet zo benadrukt Lotus. Het is allemaal bullshit. Lotus heeft contact gehad met de regie maar nooit iets teruggehoord. En hoopt met dit verhaal de waarheid naar buiten te kunnen brengen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 128    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Michel at 19:05

    Ik mocht haar niet, maar nu snap ik dat dat niet aan haar lag.
    Ik hoop dat het inmiddels beter met haar gaat.
    Heb nu veel meer Respect voor Lotus…

    Het gaat je goed Lotus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *