Big Brother, de veelgestelde vragen

Big Brother, de veelgestelde vragen

Big Brother komt weer terug op tv, dat is een feit. Helaas is er nog niet extreem veel bekend over het realityprogramma wat na 14 jaar weer terug op de buis komt. Waar wordt het programma uitgezonden? RTL 4 of 5? En wanneer begint het? We hebben de veelgestelde vragen op een rijtje gezet.

Wanneer komt Big Brother op tv?
Dit gaat in 2021 zijn. Exacte datum is onbekend. Volg het Facebook kanaal of meld je aan voor notificaties / mailing om de laatste ontwikkelingen te volgen. We komen hier uiteraard op terug!

Waar wordt Big Brother uitgezonden?
Dit zal op RTL 5, Videoland en SBS Belgium zijn. Precieze datum is nog onbekend.

Hoe kan ik mij aanmelden voor Big Brother als kandidaat?
Opgeven als kandidaat? Dit is inmiddels mogelijk, klik hier voor meer info!

Waar komt het Big Brother huis te staan?
Ook dit is nog niet bekend. Uiteraard wordt er een nieuwe locatie gerealiseerd. Het oude Big Brother huis bestaat immers niet meer.

Wordt er bij Big Brother rekening gehouden met het corona virus?
Uiteraard houdt de productie zich aan de corona maatregelen van de overheid en het RIVM. Ook zijn er opgestelde protocollen die nageleefd worden die in lijn zijn met de COVID-19 protocollen van de audiovisuele sector.

Dit bericht verscheen op BigBrotherNederland.nl – De nieuws website over Big Brother Nederland

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. rien at 11:16

    ik vind deze big brother niet leuk de mensen die er in meedoen zijn niet leuk het trekt niet om te kijkenze zijn te oud er moet wat jongers in komen krijg je wat meer vuurwerk dit is niet zo leuken de mensen zijn niet aantrekkelijkja joeii is een leuke jongen maar dat is ook de enigste

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *