Big Brother keert terug op tv, maar wanneer?!

Big Brother keert terug op tv, maar wanneer?!

Goed nieuws voor alle fans, big brother lijkt echt terug te keren op tv! Gisteren kwam RTL Boulevard hierop terug. Naar alle waarschijnlijkheid zal Big Brother op RTL terugkeren. De vraag is nu nog wanneer. Uiteraard houden we ontwikkelingen in de gaten.

De allereerste Big Brother begon eind 1999 en was een groot succes. Het programma werd zelfs uitgezonden tot 2006 en in andere landen is het nog altijd te zien. In het programma Big Brother lieten onbekende Nederlanders zichzelf enkele maanden opsluiten in een speciaal huis en werden 24 uur per dag gevolgd door camera’s. RTL laat aan RTL Boulevard weten samen met productiemaatschappij Endemol Shine te werken aan een terugkeer van Big Brother. Maar wanneer dit precies zal zijn is dus nog even afwachten.

Dit bericht verscheen op BigBrotherNederland.nl – De nieuws website over Big Brother Nederland

 

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
    • Ed at 17:49

      Niemand weet hoe lang dat virus nog blijft hangen, voorlopig neemt het (gelukkig) alleen nog maar af!
      Dus om nu te zeggen dat het nog een jaar duurt voot Big Brother op TV komt is ook een beetje koffie dik kijken, dat weet niemand, zelfs het RIVM niet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *