Peter van der Vorst over de terugkomst van Big Brother

Peter van der Vorst over de terugkomst van Big Brother

Peter van der Vorst, directeur van RTL heeft zich afgelopen avond uitgesproken over de terugkomst van het programma Big Brother. Dit deed hij in het programma RTL Boulevard. In het interview laat hij weten dat het 20 jaar geleden is dat het programma te zien was en de moeder van realityprogramma’s in de wereld. Het is wereldwijd succesvol. Het past vinden wij heel erg in deze tijd vervolgd Peter. Twintig jaar geleden was het echt een hele andere wereld, had je nog niet dagelijks contact met mobieltjes met de rest van de wereld. Dat is nu wel zo. Wat gebeurd er met mensen als je dat ineens van ze afpakt? Wanneer je 100 dagen contact met de buitenwereld verbreekt. We zijn nog volop in ontwikkeling dus er zullen uiteraard wel wat aanpassingen zijn. Maar in de basis is het gewoon hetzelfde eindigt hij. Wanneer het programma op de buis komt is nog afwachten…

Dit bericht verscheen op BigBrotherNederland.nl – De nieuws website over Big Brother Nederland

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *