EndemolShine zoekt naar een uitvoerend producent en open sollicitaties Big Brother

EndemolShine zoekt naar een uitvoerend producent en open sollicitaties Big Brother

De komst van het programma Big Brother lijkt er echt te komen. Peter van der Vorst, directeur content RTL bevestigde de terugkomst ook al op tv. De grote vraag is nu nog wanneer dat gaat gebeuren. Wordt het nog in 2020 of 2021? Want dat blijft tot nu toe onbekend. EndemolShine is per direct wel op zoek naar een uitvoerend producent en biedt ook de mogelijkheid om alvast een open sollicitatie te sturen. In de vacature van uitvoerend producent staat ingangsdatum per direct. Opvallend want een startdatum is voor het publiek nog niet bekend. En de einddatum is in overleg.

De open sollicitatie biedt alvast de mogelijkheid om een cv in te sturen, voor de mensen die niet kunnen wachten. Dat er een team samengesteld wordt moge duidelijk zijn:“Vermeld er duidelijk bij wat je bij onze productie zou willen doen en waarom”. En: “Wij zullen voor alle verschillende functies vacatures plaatsen zodra deze relevant zijn.” Het is nu nog gissen en hopen snel meer duidelijkheid te bieden over wanneer het programma op de tv komt.

Dit bericht verscheen op BigBrotherNederland.nl – De nieuws website over Big Brother Nederland

Reageren op een vacature kan hier.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *