Op welke zender zal Big Brother verschijnen, RTL 4 of 5?

Op welke zender zal Big Brother verschijnen, RTL 4 of 5?

Big Brother komt terug op tv, niet bij SBS6 maar bij RTL. De grote vraag is op welke zender dit gaat gebeuren en op welk tijdslot. Peter van der Vorst wil Big Brother niet op het tijdslot van het programma Goede Tijden Slechte Tijden hebben. Maar waar en wanneer moet het dan? Er lijken twee mogelijkheden te zijn, het nieuwe 21.30 uur slot van RTL 4. Programma Beau en Jinek verhuizen in het nieuwe seizoen naar 22.00 uur of RTL 5. Een plekje op de late avond van RTL 4 lijkt uitgesloten dit omdat de zender de uitzendduur van Beau en Jinek graag zo lang mogelijk rekt, tot anderhalf uur per avond.

In media land wordt er veel over gesproken. Angela de Jong laat in een mediapodcast weten dat ze denkt dat het RTL 4 wordt. Ze vindt het wel een groot project voor RTL5. Ze hebben toch geroepen dat ze die talkshows om 22.00 uur willen laten beginnen? Dan heb je in principe een half uur over op een avond ten opzichte van nu. In de vooravond zie ik het niet gebeuren voegt ze eraan toe. Gudo Tienhooven denkt op zijn beurt dat Big Brother zomaar eens een hit kan blijken. Hij wijst erop dat Utopia ook een onverwacht succes was op SBS 6. Utopia heeft ons ook allemaal verrast, eigenlijk tot op de dag van vandaag en het is niet eens meer op de buis benadrukt hij. Sinds ik mediaverslaggever ben van het AD vind ik dat nog steeds een van de moeilijkst te verklaren fenomenen dat Utopia zo populair was. We vinden het nog steeds leuk om naar gewone mensen te kijken en dat is ooit begonnen bij Big Brother. Mocht Big Brother daadwerkelijk op het tijdslot van 21.30 van RTL 4 worden gezet dan betekent dat bijna een halvering van het aantal prime time titels op Nederlands grootste commerciële zender; een aderlating voor tv producenten.

Dit bericht verscheen op BigBrotherNederland.nl – De nieuws website over Big Brother Nederland
 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *