Rondje socials met Utopia bewoners – week 6

Rondje socials met Utopia bewoners – week 6

Hoe is het nu met de oud bewoners van Utopia? Door dit overzicht proberen we je een leuke inkijk te geven rondom de Utopianen in de buitenwereld. Wie is waarmee bezig? Dat lees je hier! Uiteraard houden we je zo nu en dan op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen rondom de oud bewoners.

Gerrit
Gerrit is op bezoek bij Talpa. Maar wat zijn doel hiervan is, houdt hij een beetje in het midden. Wordt vervolgd zullen we maar zeggen?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

De vraag van mijn verhaal was: waar ga ik naartoe, ik ben er al een keertje geweest. Het juiste antwoord is Talpa. ? Fijne middag iedereen! ??

Een bericht gedeeld door Mr. Richman ? (@gerrit.de.haan) op


Jessie
Jessie is op zoek naar een huis in spanje, gewoon voor erbij. Daarnaast is hij nog op zoek naar werk, al is zijn oproep op instagram nu weer verdwenen. Hij is zoekende naar een functie als salesmanager of accountmanager. Ook timmert hij aan de weg met zijn muziek. Zo is zijn single “Jackpot” uit en deze kun je hieronder beluisteren:

Merel
Merel gebruikt glijmiddel om in haar haren te smeren. Dit smeert ze in haar haar op het moment dat het droog is en gaat pluizen. Gebruik wel glijmiddel op siliconen basis. Dit wilde ze gewoon even delen…

Ruud
Ruud laat via instagram weten dat hij graag, oogschaduw, oorbellen, nagellak en ringen draagt. Leef zoals je wilt leven!


Jessie, Cemal & Romy
Jessie en Cemal hebben Romy ontvoert. Ze werd in de auto meegenomen met een zak over haar hoofd. Uiteindelijk werd duidelijk dat de verrassing speciaal voor zwangere Romy is. Tijd voor een babyshower! Cemal en Jessie gaan zelf naar het casino om hun geluk te beproeven.


Lotus
Lotus is ook bezig met muziek. En dat plaatst ze op haar eigen youtube kanaal. Het klinkt goed al zeggen we zelf!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Mathilda Walraven at 16:11

    Hoi Utopia

    Ik vind echt leuk om Utopia 1 en 2! Serie op tv kijken. Ik heb paar vrienden op ingstram van Utopia. Ik hoop dat er wordt een nieuw Utopia 3. Ik kan niet zonder missen.
    Ik hoop dat Utopia 3 komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *