Rondje socials met Utopia bewoners – week 5

Rondje socials met Utopia bewoners – week 5

Hoe is het nu met de oud bewoners van Utopia? Door dit overzicht proberen we je een leuke inkijk te geven rondom de Utopianen in de buitenwereld. Wie is waarmee bezig? Dat lees je hier! Uiteraard houden we je zo nu en dan op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen rondom de oud bewoners.

Hiske & Christel
Hiske en Christel zijn nog altijd op vakantie in Bali, zoals we vorige week al beschreven. De twee genieten van hun luxe verblijf in een villa. Maar de dames genieten niet alleen maar van de luxe. Ze gaan verschillende keren op bezoek bij een basisschool. Dit doen de dames samen met stichting Kolewa. Ook gaan de twee op bezoek bij arme gezinnen. Uiteraard geven de twee oud Utopia bewoners de kinderen en gezinnen een gift waar ze iets aan hebben.

Brandon & Jordie
Ook Brandon en Jordie zijn op vakantie. De twee zijn naar Zweden vertrokken en hebben het erg naar hun zin. De twee hebben onder andere een ABBA museum bezocht maar ook een gaybar. Er zijn nu mensen die denken dat Brandon gevoelens voor mannen heeft. Maar dat is niet zo laat Jordie weten in een nieuwe video. Inmiddels zijn de mannen weer terug in Nederland. Ook Brandon staat er versteld van dat mensen denken dat hij nu homo is. Dit ontkent hij dan ook zelf stellig in een video op instagram.

Andrea & Jessie
Andrea is gered door de brandweer uit een trein. Dit omdat er een aanrijding had plaatsgevonden. Jessie is bij een coffeeshop geweest. Als de beschrijving zou kloppen vindt daar de release van zijn single “Jackpot” plaats. Dit zou 7-2-2020 moeten gebeuren in Coffeeshop 137.

Franny & Adriaan
Franny is druk bezig met onder andere dansen. Zo heeft ze een vrij emotionele dans geplaatst op Youtube, deze kun je hieronder bekijken. Wat later heeft ze een museum date met Utopiaan Adriaan. Waar de twee veel lol hebben.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 32    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *