Utopia bewoners krijgen een eigen tv programma op sbs6

Utopia bewoners krijgen een eigen tv programma op sbs6

Een aantal Utopia bewoners krijgen een eigen televisieprogramma! Romy, Cemal en Beau waren in het eerste seizoen van Utopia te zien. En dit drietal krijgt een eigen televisieprogramma. Dit liet Romy via haar instagram weten. Het gaat om een zondagmiddag show welke Quality time heet. In dit programma bestrijken de drie oud Utopianen zo’n beetje alle onderwerpen die onder het woord lifestyle vallen. Zo ondergaan ze schoonheidsbehandelingen, bespreken gadgets en auto’s en praten over het gezinsleven. Dat vertelden ze eerder in het programma Shownieuws. De eerste uitzending van Quality time is op zondag 2 februari om 12.20 uur op SBS6.  Zal het een succes worden?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Margaretha at 14:18

    Wat ontzettend leuk zeg dat Romy / Beau en Cemal een eigen tv programma krijgen voor op de Zondagmiddag bij SBS6 over allerlei onderwerpen .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *