Rondje socials met Utopia bewoners – week 4

Rondje socials met Utopia bewoners – week 4

Hoe is het nu met de oud bewoners van Utopia? Door dit overzicht proberen we je een leuke inkijk te geven rondom de Utopianen in de buitenwereld. Wie is waarmee bezig? Dat lees je hier! Uiteraard houden we je zo nu en dan op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen rondom de oud bewoners.

Gerrit
Gerrit heeft één ding niet gemist toen hij nog in Utopia verbleef, de blauwe enveloppen van de belastingdienst. Verder moest hij drie uur rijden om bij de Utopia reünie aanwezig te kunnen zijn.

Franny
Franny woont momenteel bij haar ouders en moet nog wennen aan het leven in de buitenwereld. Ze is op zoek naar werk en een woning voor haarzelf. Nieuw vervoer heeft ze alvast wel geregeld, ze heeft een auto gekocht.

Jessie
Jessie is druk bezig met zijn muziek, de videoclip voor het nummer “Jackpot” is geschoten. Verder kijkt hij regelmatig terug op zijn tijd in Utopia. En de wijze lessen die hij daar geleerd heeft. Ook denkt hij met een lach en een traan terug op inmiddels overleden Utopiaan Cees.

 

Christel en Hiske
De twee dames gaan binnenkort op vakantie. En daarvoor zijn de nodige voorbereidingen nodig. Spullen inpakken en wachten. De twee hebben er zin in en gaan via social media iedereen op de hoogte houden van hun avonturen.  Inmiddels zijn ze aangekomen, fijne vakantie!

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Christel Hardy (@hardychristel) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Heerlijk Bali ? #bali #baliindonesia #balilife #balitrip #kowelafoundation #genieten

Een bericht gedeeld door Christel Hardy (@hardychristel) op

Utopia reünie
De Utopia reünie was een groots succes en is gezellig verlopen. Dylan presenteerde het evenement waar verschillende oud Utopianen aanwezig waren. Uiteraard werd er gedraaid door Gerrit en was er nog meer muziek. Brenda had zelfs Goodiebags gemaakt. Jens liet zelfs nog wat paaldans skills zien en Jordie ging ook los met zijn moves. Een mooie groepsfoto mocht natuurlijk niet ontbreken. Uiteindelijk bleven een aantal Utopianen bij Kaylee en Dylan slapen.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *