Veel praat over de ruzie van Cees en Rowena

Veel praat over de ruzie van Cees en Rowena

We blikken nog even terug op afgelopen avond, wat is er allemaal nog gebeurd? Er is voornamelijk veel na gepraat over de knallende ruzie die Rowena en Cees gisteren hebben gehad. We omschrijven je kort wat er allemaal besproken is.

 

Een aantal dames liggen al vroeg op bed, dit zijn Rowena, Gina, Victoria en Gabriëlle. Al snel wordt er gesproken over de ruzie. Rowena vertelt dat ze erg geïrriteerd was toen Cees opmerkte dat ik mijn bord niet had opgeruimd. Victoria begrijpt Cees dan wel weer maar denkt aan de andere kant niet dat Rowena haar excuses aan moet bieden. Ik snap je reactie en die is terecht in de context gaat ze verder. En een excuses is alleen naar jezelf, dat je niet zo grof moet zijn in je woorden. Maar ook Cees praat natuurlijk over Rowena. Dit doet hij onder andere met mede bewoner Dominique. Echter begint Do als eerste, zo vertelt ze dat Rowena haar gisteren de dansvloer op nam. Puur om me belachelijk te maken voegt ze eraan toe. En dat vind ik niet respectvol. Laat mij maar lekker aan de bar zitten. Cees luistert en merkt dan op als je het iedere keer weer doet wat moet ik dan met dat excuses van haar dan?

Nog wat later op de avond hebben Victoria en Cees een gesprek over Cees zijn gedrag. Begrijp je waar het vandaan komt? vraagt Victoria aan Cees, doelend op de ruzie met Rowena.Volgens Cees leggen andere bewoners de schuld buiten hunzelf. De rest denkt nooit over hun eigen gedrag na. Ik wil de oorzaak niet meer bij mijzelf zoeken gaat hij verder. Dat heb ik al lang genoeg gedaan. Maar Victoria vraagt door. Als ze de vraagt stelt hoe het komt dat zij nooit met iemand ruzie heeft worden de ogen van Cees geopend. Dat is een goede antwoordt Cees, misschien komt het bij mij iets directer uit mijn mond…  Hopelijk wordt het vandaag een stuk gezelliger!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 11:13

    Was het vroeger Ivan die te keer ging nu is het Rowena die elke keer uit haar slot schiet,en later er spijt van heeft dat ze zo schreeuwde tegen Cees .
    Net als Ivan moet Rowena ook eens na denken voor ze begint.
    En waarom is het altijdt Cees die eruit moet ,hij wil het graag schoon hebben en een bordje opruimen is dat zo erg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *