Post voor Gina en Victoria

Post voor Gina en Victoria

Een nieuwe dag in Utopia is weer begonnen en die begon goed voor twee bewoners. Gina en Victoria mogen namelijk post van het thuisfront ontvangen.

De dames gaan op de bank zitten om alles op hun gemak door te nemen. Gina vertelt niet extreem veel over haar post. Wel heeft ze aardig wat post en het lijkt allemaal positief te zijn. We zien haar regelmatig lachen. Victoria laat wat meer los, zo heeft ze een brief van haar zus en moeder gehad. Vooral de brief van haar moeder was lachwekkend. En nog wat foto’s die ze op kan hangen. Verder heeft ze bepaalde post die ze nog eens goed gaat doornemen, die mensen hebben er echt hun best op gedaan. Dominique bekijkt alle foto’s die Do gehad heeft. Ze vind het erg leuk om te bekijken. Victoria krijgt ook verschillende valentijnskaarten, ook van haar collega’s uit het theater. Al snel sluiten meerdere bewoners aan om mee te genieten van hun vrolijke mede bewoners. De twee lezen nog even door want ze hebben nog een berg te gaan. Wat zal de dag nog meer brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *