Mark verlaat definitief Utopia

Mark verlaat definitief Utopia

Na een gezellig afscheidsfeest, een douche met Gina, en het geld wat inmiddels verdeeld is is het voor Mark tijd om echt te gaan. Hij heeft Utopia definitief achter zich gelaten…

Mark kwam maar met één kist maar dat is nu wel even anders, een hele kar vol met spullen staat klaar om mee te nemen. Als het tijd is verzamelt iedereen zich om gezamelijk richting de poort te lopen. Met een biertje in de hand loopt Mark richting de poort. Met aan zijn zij Gina en Wim. Er wordt vervolgens nog een groepsfoto gemaakt bij zijn geliefde friettent Le Luifel en daarna loopt iedereen richting de poort. We horen Mark zeggen dat hij het vertrek van Stefanie al raar vond maar nu ga ik zelf… Bij de poort aangekomen volgen knuffels. Al snel zien we tranen bij Mark, het is toch gelukt jongens grapt hij. Mark geeft nog wat tips tegenover zijn mede bewoners. En als hij Ivan een knuffel geeft hebben beide heren het moeilijk.  Als laatste knuffelt hij natuurlijk zijn vriendin Gina. Voor altijd zegt hij, ik laat me niet gek maken en jij ook niet! Iedereen loopt vervolgens mee naar de laatste poort om Mark definitief uit te zwaaien. Hij loopt door de poort naar buiten en vanaf dat moment zit zijn Utopia avontuur er definitief op! Hij laat een verdrietige Ivan en Gina achter… Op naar vers bloed zoals Mark al eerder aangaf. Wanneer zal er een nieuwe bewoner komen?

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Sunny at 14:40

    Beste mark ik vind het echt niet cool datje Utopia verlaat ik hoop datje achter je besluit staat want ik ben niet gewend en vind het raar dat het lijkt alsof jij opgeeft jij bent er vanaf het begin en de ouwegarde moet blijven daarhoorjij ook bij vriend ik hoop dat Utopia zonder jou kan groetjes aanje vrouwtje Gina en ga niet weg je hoort in Utopia beste vriend groetjes Sunny

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *