Is de liefde tussen Laura en Charlotte over?

Is de liefde tussen Laura en Charlotte over?

Zoals dat wel in meerdere relaties gaat zijn er ook wel eens onenigheden. Dit was bij Laura en Charlotte ook het geval. Laura baalt er namelijk van dat Charlotte en Mark op elkaar liggen. Volgens Laura doet zij dat niet om jaloezie te  voorkomen. Charlotte is het daar totaal niet mee eens en zegt jij mag alles en ik niks. Het was gewoon een grapje aldus Lot.

En de onderlinge onenigheden gaan nog even door want wanneer Naomi laura om hulp vraagt is Charlotte erg nieuwsgierig waar Laura Naomi mee zou moeten helpen. Twee keer vraagt ze dit dan ook aan Laura en wat ze precies gaat doen. Echter negeert Laura haar, pas na 3 keer vragen krijgt Charlotte een boos antwoord van Laura en zegt moet jij niet gemasseerd worden?

Charlotte besluit het er maar even bij te laten zitten en praat vervolgens met Vanessa, ze moet even haar verhaal kwijt. Mark ging mijn voeten masseren en voor de grap zei ik, omdat Gio op Laura lag, Mark ga jij mij dan masseren. Maar zij mag wel met Gio, maar als Mark mij dan masseert is ze helemaal boos…

Het gekibbel gaat nog even door en de dames lijken elkaar net te kunnen horen. Dit zal vast nog een staartje krijgen, zou de liefde over zijn? Of is het enkel jaloezie?

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *