Colinda twijfelt, wel of niet in Utopia blijven?

Colinda twijfelt, wel of niet in Utopia blijven?

Laura heeft het gevoel dat er iets aan de hand is met Colinda. Daarom besluit ze in gesprek te gaan, al snel komt ze erachter wat er bij Colinda speelt.

Laura zegt tegen Colinda, kom even hier zitten schat want er zit mij iets dwars. Ik vind dat je een beetje afstandelijk doet. Colinda geeft Laura gelijk en vertelt dat ze niet lekker in haar vel zit. Ook zit ze met thuis in haar maag en barst vervolgens in tranen uit. Laura troost Colinda en ze vertelt verder. Het is gewoon een moeilijk maand en er is veel veranderd. De einddatum komt steeds dichterbij en dan denk ik het ene moment ik ga naar huis en dan weer niet. Het is net een rollercoaster. Het is gewoon een gemis, ik weet dat mijn meiden het heel erg moeilijk hebben. Laura begrijpt Colinda wel maar geeft ook aan dat ze die lieve gezellige Colinda mist. Ook geeft ze aan er altijd voor haar te zijn, als je ergens mee kan helpen doe ik dat met liefde! De twee geven elkaar nogmaals een knuffel….  Maar wat Colinda nou precies gaat doen en of ze door gaat in Utopia 2015 is natuurlijk nog even de vraag…

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *