Utopia fan mening van: Caroline

Utopia fan mening van: Caroline

Wij hebben een artikel gemaakt: Utopia mening van een fan daarin willen wij graag iedereen de mogelijkheid geven om zelf een eigen geschreven stuk in te sturen die wij dan zullen plaatsten in een artikel.

Vandaag plaatsen wij de mening van: Caroline

Ik merk dat ik, zeker de laatste maanden, stijgende verbazing naar Utopia kijk. Wat er de laatste weken/maanden allemaal gebeurd vind ik echt uit den boze, waar halen de programmamakers de kandidaten vandaan? Wilco, Patrick en zeker ook Chris zijn een potentieel gevaar voor de groep in het algemeen. Bij deze mensen zit absoluut een steekje los en ik vraag mij dan ook af in hoeverre de redactie cq. programmamakers zich dit bewust zijn… Neem nou bijvoorbeeld het idiote gedrag van Chris, de actie met de steen door het voorruit van de auto…wat was er gebeurd als deze door het raam was gegaan en Giorgio midden in het gezicht had geraakt? Wie is daar dan verantwoordelijk voor…Chris zelf of toch de programmamakers die deze psychoot de kans hebben gegeven om in het programma te komen? Wilco is een lopende bom, die om het minste of geringste kan ontploffen…met alle gevolgen van dien! Wat als er bv hij, met zijn zotte kop, het in z’n hoofd haalt om ergens de fik in te zetten, omdat hem dat “project” niet aanstaat? Patrick heeft niet alleen een rugzak, maar draagt een hele camping met zich mee…en zijn gedrag naar zijn Utopia”vriendin” is vaak van een dermate laag niveau, dat de kijkers (vaak ook jonge kijkers!) nou niet bepaald een goede indruk krijgen hoe een man zich zou moeten gedragen naar een vrouw…dat gescheld en gevloek…een middelvinger opsteken naar de vrouw waar je zgn van houdt? Geen wonder dat dit gedrag te vaak wordt nagedaan op de straat en op school. Wordt dit gedrag getolereerd omdat het “leuk” is voor de kijkcijfers? Daarom vraag ik mij af waar de verantwoordelijkheid van de programmamakers ligt en ik hoop dat zij ingrijpen voordat het te laat is en er echt ongelukken gebeuren. Ik zou zeggen: geen Utopia 2015 voor deze “heren”!

Wil jij ook graag jouw mening insturen, dat kan via onze contact pagina.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. David Brigham at 16:36

    Tja, it’s a zoo! 😉 Patrick speelt m.i. geen toneel, hij is af en toe echt van het padje af. Bij Wilco zit er wel heel veel toneelspel bij, provocatie-gedrag, naast een persoonlijkhiedsprobleempje (manisch en dictatoriaal). Van Chris lijken de incidenten wel helemaal (en nogal klunzig) ingestudeerd (onder het motto “ik ben te saai dus ik moet ook eens wat doen!”). Ik denk dat ze alle drie 1-op-1 best te pruimen zijn, maar onder invloed van groepsdruk en drank krijgen ze af en toe een reusachtig bord voor de kop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *