De schaatsbaan is open en mutsen voor Laura

De schaatsbaan is open en mutsen voor Laura

Er zijn een aantal kinderen in Utopia die gezellig komen schaatsen op de Utopia schaatsbaan. Kinderen zijn namelijk sinds kort toegestaan, de vergunningen zijn rond. Kaartjes zijn nog steeds beschikbaar, bekijk hier de datums dat je langs kan komen.Laura, Vanessa en Naomi schaatsen gezellig mee en Mark organiseert de boel een beetje. Het gezelschap lijkt zich goed te vermaken!

Ook komt de postbode nog even langs, dit keer met een pakketje voor Laura. Laura heeft het al door en heeft de schaatsbaan dan ook snel verlaten. Nou daar is mijn grote vriend zegt ze tegen de postbode. Hij heeft van alles bij, iets wat retour moet en een grote doos voor Laura. Laura loopt snel met haar mutsen richting de loods. En zegt enthousiast, jongens mijn mutsen zijn er weer! Laura pakt gelijk de doos uit en inspecteert de mutsen. Ze hebben een net wat andere kleur maar ze zijn top. Nicole past gelijk de muts met een andere kleur blauw, Laura en Nicoline vinden het erg mooi. Verder heeft ze verschillende kleuren mutsen die in de verkoop zullen gaan, namelijk wit, rood groen en blauw. De bewoners willen ook wel graag de nieuwe kleuren mutsen hebben echter wil Laura eerst de bestellingen gaan doen. Wel besluit ze nog even de leverancier te bellen over de andere kleur blauw dan dat eigenlijk de bedoeling was.

Verder is het erg rustig in Utopia, daarom zullen we kort nog omschrijven wat er zoal gaan de is in ondersteuning met wat filmpjes.

Colinda en Joey een zakelijke bespreking over de evenementen tijdens Utopia 2015.

Patrick vanavond gaan koken namelijk roti à la Patrick.

Ivan en Nicole maken een deal, ruzie maken mag maar moet afgesloten zijn voor het slapen gaan. Ook lijkt Nicole een verborgen talent te hebben, ze kan namelijk heel goed tekenen.

 

 

 

 

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *