Michael over zijn tijd in Utopia

Michael over zijn tijd in Utopia

Michael is nu al een paar dagen geleden uit Utopia vertrokken. Maar voordat hij definitief naar huis ging gaf hij nog een interview wat we in dit nieuwsbericht voor je omschrijven.

Michael voelt zich heel erg opgelaten, blij en leuk. Twee maanden is niet lang maar is genoeg om te beseffen waarvoor ik hier ben gekomen, mijzelf ontdekken. Ik ga Cees het meeste missen met zijn chagrijnige opmerkingen. En vooral zelfs nog in zijn slaap hoe hij verder moppert. En mijn schatje Ramona natuurlijk. Mijn twee maanden waren heel heftig. De muren kwamen best wel op mij af. Ik heb veel mensen de kracht kunnen geven en meegegeven dat ze niet alleen zijn. Voor de homoseksuele, lesbiennes, biseksuele en transgenders. Maar dat wordt nu mooi overgenomen door Victoria en Benjamin. Ik heb besloten om te stoppen omdat ik dacht dat ik bij mijn vriend moest zijn en niet hier. Bij mijn familie en vriend. Ik heb toch mensen achter gelaten en ben er snel uitgegaan. Ik had er ook vijf maanden kunnen zitten maar dit komt harder aan denk ik. Megan is natuurlijk al bekend buiten Nederland maar het is wel heel raar om het nu zo te doen in Utopia. Ik ben trots op haar dat ze het heeft gedaan. En ik had het ook niet willen missen. Mijn vertrek was met veel tranen maar ook met champagne. Ik weet zeker dat het hierbinnen goed komt. Ook al vind ik het heel moeilijk. Twee maanden is heel kort maar het was voor mij heel lang. Ik ben geen opgever, maar ik geef dit op om iets anders door te kunnen zetten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 2.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *