Vanessa haalt Isabella onderuit

Vanessa haalt Isabella onderuit

Gisteren avond werd er nog even gezellig  gekletst in de slaapkamer. Vanessa, Mark, Charlotte en Wilco hadden het over Isabella die Utopia moest verlaten. Wat er besproken wordt is niet bepaald positief te noemen.

Vanessa vraagt aan Wilco waarom hij Isabella zo leuk vond en het wel zijn type vrouw zou zijn waar hij op zou kunnen vallen. Wilco antwoordt omdat ze een normale look had, ik hou niet van knappe meisjes. Knappe meisjes zijn bij mij al snel bimbo’s. Charlotte merkt op je valt gewoon op de standaard types en Vanessa vraagt door hoe Wilco het vond hoe Isabella het in de groep deed. Je bent er toen geweest en hebt haar mee gemaakt. Wat vond jij dat ze bijdroeg in de groep? Wilco zegt ja een hoop ellende en Vanessa reageert juist. Maar ik vond dat wel erg jammer gaat Wilco verder, wel komt dat door het concept Utopia. Vanessa denkt het niet ook al wordt er veel op gewezen. Wilco zegt dat hij denkt dat Isabella in de buitenwereld toch echt anders is. In de buitenwereld word ze gezien als fan. En een fan of met iemand samen wonen is heel wat anders aldus Vanessa. Je kunt wel een fan zijn door het gene wat je doet. En wat zij deed was super. Maar in mijn Utopia doet iemand veel meer. In een Utopia is het iets anders antwoordt Wilco. Je krijgt hier bepaalde dingen aangereikt volgens Vanessa. Iedereen krijgt hier iets aangereikt maar in mijn Utopia doet iemand veel meer. Charlotte kan zich daar niet helemaal in vinden, je krijgt niet zo maar alles aangereikt, voor sommige dingen moet je heel hard vechten. Vanessa zegt dat wel te weten maar als je er lang genoeg voor vecht dan krijg je het. Isabella heeft de markt te danken aan Aike. Dat hebben ze wel samen opgezet vult Wilco aan. Juist zegt Vanessa, maar ze heeft het echt aan Aike te danken. Aike was het voortouw in alles, Isabella was een back-up. Volgens Wilco was Isabella de initiatiefnemer van de markt echter ontkent Vanessa dat. Nee dat was Aike! Isabella heeft alles rondom de markt geleerd, dus dat heeft ze gekregen. Maar ze heeft het wel heel goed georganiseerd vindt Charlotte. Vanessa zegt dat dat klopt maar ze was niet de markt. Iedereen associeert Isabella met de markt of de koeien maar dat was ze niet. Wilco zegt dat Isabella wel altijd aan de markt en koeien gewerkt heeft. Koeien doen is volgens Vanessa één uur werk voor de rest niks. Zingen is een gave, dat kun je of dat kun je niet. Haar muziek was haar passie maar het eerste half jaar heb je haar nooit gezien, nooit. Ze was altijd haar draai aan het zoeken. Volgens Wilco ging het een stuk beter met Isabella toen de markt begon te lopen. Volgens Vanessa ziet de rest in de slaapkamer Isabella in bepaalde opzichten verkeerd. Nee zegt Wilco, ik geef je wel gelijk maar op een bepaalde hoogte. Chris heeft volgens Vanessa meer bereikt dan Isabella in 11 maanden. Dat is net wat jij de criteria vindt aldus Charlotte, ze heeft het goed gedaan. Vanessa zegt dat Isabella het ook niet slecht heeft gedaan alleen heeft ze veel gekregen. Volgens Wilco zijn er verschillende meningen, iedereen denkt anders over Utopia. Volgens Vanessa heeft Isabella een plaatje gemaakt en toen was ze het opeens. Nou sorry dat plaatje vind ik mooi maar het zal nooit mijn Utopia zijn. Charlotte en Wilco hebben een beetje moeite met wat Vanessa zegt. Iedereen vindt nou eenmaal andere dingen belangrijk…

Gio daarin tegen had gisteren avond een minder momentje toen hij samen met Nicoline op de bank zat. Nicoline merkt dat op en vraagt of ze iets voor hem kan doen. Gio antwoordt effe kijken, doe maar Ies een dagje terug. Kan dat? Je mist haar ook he vraagt Nicoline door. Ja antwoordt Gio en Nicoline zegt haar vriendin ook te missen. Het is stom!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *