Vanessa en Mark zijn intiem geweest

Vanessa en Mark zijn intiem geweest

Ja je leest het goed, Vanessa en Mark zijn intiem geweest. Wie had dat gedacht? Eerder is het bed van de twee van elkaar gehaald omdat het niet goed ging met Mark en Vanessa er helemaal klaar mee was. Ook zou de roddel door de loods gaan dat Mark op mannen zou vallen. Echter blijkt dat allemaal niet zo te zijn want de twee hebben met elkaar in bed gelegen. En dat was niet alleen liggen zoals in onderstaand filmpje te zien is. Voordat de “actie” begon werd er eerst nog een beetje lol getrapt. Naomi is nog druk bezig op de laptop en lacht wat om de grapjes die gemaakt worden. Vanessa zegt alvast sorry voor het gedrag voor Mark en daarna wordt het stil… Totdat het bed begint te kraken, Naomi kijkt op maar zegt niets en gaat weer verder met waar ze mee bezig was. Ook Mark en Vanessa gaan verder en proberen zo zachtjes mogelijk te doen. Zullen de bewoners iets gemerkt hebben? En is het nu weer koek en ei tussen Mark en Vanessa?

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *