Vanessa erg teleurgesteld in Mark

Vanessa erg teleurgesteld in Mark

Vanessa en Mark is einde verhaal, gisteren hebben de twee nog wel even gepraat met elkaar. Echter is dat anders verlopen dan verwacht en Vanessa is dan ook erg teleurgesteld in Mark. Ze gaat het gesprek met Wilco aan.

Ik had hem ook uitgelegd dat zoals hij tegen mij deed pijn deed begint Vanessa te vertellen. Ik ben ook goed voor hem en dan verwacht ik op zijn minst iets normaals terug. En toen zei hij van ik ben hier gewoon om de boel te terroriseren en de aankomende 3 weken ga ik jullie gek maken. Wat hij allemaal uitkraamde, Lautje schrok zich ook kapot. En de vriendschap zou allemaal niets voorstellen en hij houdt ons voor de gek. Nu doet ie weer normaal. Wilco voegt daaraan toe dat hij ook niet kan zien wat Mark nou precies meent of niet. Vanessa zegt dat wat Mark zei tegen mij sneed door mijn hart, ik was hem ook helemaal beu. En ik werd ook boos, f*ck of! Hij zou hier alleen maar zijn om de kas te spekken en wij zouden mijn vrienden niet zijn. Hij zou ons gebruiken, zo hard! Ik werd zo boos en zie Mark val dood. Het is bij mij klaar, niemand hoeft zo tegen mij te praten. Wilco antwoordt dat hij bang is dat dit voor Mark fun is hoe Vanessa dit op pakt. Ik accepteer nooit dat iemand zo tegen mij praat antwoordt Vanessa. Hij doet mij verdriet als vriend zijnde en dat heeft hij niet in de gaten. Ook Laura was kwaad en ik zei gisteren ook eruit nu ik heb hier geen zin meer in. Hij wil ons dus gek maken. Wilco antwoordt dat het ook goed is dat Vanessa haar grenzen aangegeven heeft. Ik kan daar ook niet mee omgaan antwoordt Vanessa. Ik wil weten wat ik aan iemand heb en hou van duidelijkheid. Met dit kan ik niet omgaan, hij zit hier al bijna 100 dagen en dan denk je iemand te kennen. Volgens Wilco liet Mark vanmorgen ook wel wat merken in een bepaalde opmerking die hij maakte. Waarschijnlijk heeft Vanessa gevraagd of Wilco de bedden uit elkaar wil halen en vraagt waarom Vanessa dat zelf niet wil doen om een statement te maken. Vanessa antwoordt dat niet te willen doen, waarom? Wilco antwoordt misschien ziet hij dan wel degelijk in dat hij jou schade berokkend. Vanessa antwoordt alleen vrienden te willen zijn, that’s it. Maar als ik elke keer zo afgeblaft wordt dan denk ik val dood.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *