Overhandiging cheque voor Energy4All

Overhandiging cheque voor Energy4All

Jack van Energy4All is op bezoek in Utopia, hij krijgt een cheque overhandigd van de koeknuffels.

Jack vertelt eerst aan een aantal bewoners over Energy4All. De artsen vinden het moeilijk om medische stofwisselingsziekte het vast te stellen, het probleem is dat er zo weinig gevallen zijn dat ze het ziektebeeld niet meteen herkennen. Hoe later je er bij bent hoe groter de schade is. Als je op tijd bent kun je daar meer op anticiperen waardoor er net wat minder klachten ontstaan. Het is te hopen dat er snel een oplossing gevonden wordt het is schrijnend voor die kindjes. Die ziekte komt weinig voor, je bent drager van een schadelijk gen. Op het moment dat vader en moeder bij elkaar komen heb je kans dat het eerste kind er geen last van hebben en het tweede kind wel. Maar je hebt wel kans dat ook het eerste kind het meegekregen hebben en het weer doorgeven aan hun kinderen. Dan vraagt Gio hoe Jack van Energy4All de samenwerking met Utopia heeft ervaren. Jack antwoordt leuk er zijn weinig momenten om af te stemmen. Maar de afspraken die gemaakt zijn lopen gewoon goed. En dan heb je weer een contact moment en dan denk je ja we zijn weer verder gekomen. En wat ik ongelooflijk leuk vind om te ervaren dat Billy en Ruud het hebben opgestart. Die hebben het overgedragen aan jullie, jullie pakken het met net zo’n energie op. En buiten Utopia zo’n 3 weken geleden liep ik Marije en Rienk tegen het lijf. En dan zie je ook weer die energie, het is blijven hangen. Het is met hart en ziel en dat vind ik prettig, daarvoor onze dank! Dan wordt het tijd om de cheque te overhandigen. Mark vertelt dat ze eerst een kleine cheque wilde overhandigen maar dat is hem niet geworden. Uiteindelijk heeft Patrick er ook aan mee geholpen. Ik hoop dat je het wat vindt, het moment is nu daar! Het is een totaalbedrag geworden van 3539,26 euro. Jack vindt het super en helemaal top, helemaal te gek dat geld kunnen we zo goed gebruiken! Vervolgens wordt er een groepsfotootje gemaakt en Jack bedankt de mannen nog een keer. Mark gaat daarna gelijk het bedrag overmaken met Jack.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *