Brainstormen over Utopia 2015

Brainstormen over Utopia 2015

Een groepje bewoners zijn aan het brainstormen over Utopia 2015. Wat zal er veranderd kunnen worden? En belangrijker nog, hoe kan er een vaste inkomstenbron gerealiseerd worden?

Volgens Wilco moet de Utopia bay straks weer terug komen voor het uitvindersplatform. Ook moet het restaurant uitgebreid gaan worden. Ivan kan zich daar wel in vinden maar er is al wel heel veel geïnvesteerd in die keuken merkt hij op. We moeten het nu even zo doen er is al veel geld in gegaan. Joey voegt daaraan toe dat je eerst klanten moet hebben. We moeten gewoon doen met wat we hebben gaat Ivan verder. Dus we gaan zeker geen uitbouw doen van een keuken. Ook de cordwood huisjes die Nicole wil maken had makkelijk gekund aldus Wilco. Dat ding moet er komen en dan ben je 3K verder aldus Joey. Ook moet er nog een werkschuur bij de akker. Dat is net zo duur als die er nu staat antwoordt Wilco. Dus moet er ook weer geld verdient worden door middel van bijvoorbeeld een live in de loods. Ivan wil dat graag wel organiseren en Wilco vindt dat we iedere maand wel nodig moeten hebben. Ivan vindt dat niet noodzakelijk, dat hoeft niet iedere maand. Je zou live in de loods ook uit kunnen bouwen, uitbreiden naar een stapavond. Wilco vindt dat nou al een goed idee om te gaan doen. Het is alleen wel lastig dat het publiek heel verschillend is volgens Joey. Een borrelavond zou ook wel gezellig zijn denkt Wilco, dat mensen langs kunnen komen om met ons te kletsen. En vraagt wat Ivan ervan vindt. Ivan antwoordt dat de evenementen en publiek hem een worst zullen wezen. Ik steek liever mijn energie in iets vernieuwend. Wilco zegt dat het wel handig is om wat vaste dingen te krijgen, er moeten immers nieuwe investeringen gedaan worden. Nicoline zegt dat een stapavond eigenlijk al niet kan. Ik zou proberen met 100% NL contact op te nemen om te kijken of je een live in de loods voor het nieuwe jaar kan neerzetten met een nieuwe artiest. Wilco zegt dat het enkel om gedachtes gaat, er gaat enkel maar geld uit en ze willen veel. We zijn gewoon bang dat alles stopt als mensen eruit gaan. Zo ook bij Nicoline met haar boekjes. Nicole antwoordt maar er komen ook weer nieuwe mensen binnen. Ja ja antwoordt Wilco maar die hebben opstart tijd nodig. Die hebben wel ideeën aldus Nicole. En volgens Mark moet er optimaal gebruik gemaakt worden van de mensen die er nu zijn. Een goede buffer opbouwen voor 2 maanden moet wel lukken, alleen zuinig zijn met projecten en investeringen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *