Post voor Charlotte

Post voor Charlotte

Wilco heeft een pakketje voor Charlotte, een heel kleurrijk pakketje. Charlotte is dan ook dol enthousiast en opent het pakketje, het blijkt om post  te gaan met heel veel bling bling!

Zodra Charlotte het grote pakket geopend heeft wil ze deze leeg schudden, echter een verassing er komen glitters uit. Charlotte stopt dus maar met schudden maar Wilco schud de rest even leeg op bed. Bereid Vanessa alvast voor zegt Charlotte lachend. Vanessa komt niet veel later kijken en vindt het hartstikke leuk, dat heb ik zo opgeruimd straks. Ze heeft verschillende brieven zo ook van haar vader. Hij maakt zich niet zo druk en vindt het allemaal wel best. Ook schrijft hij dat zijn moeder veel bezig is met volgen van Utopia. Dit zal de laatste brief zijn, daarna kunnen we je appen. Vier lekker de kerst daar en maak zo veel mogelijk lol. Probeer nog even te winnen, dat zou leuk zijn! Je bent vanaf het begin dat je in Utopia zit erg gegroeid. Uiteraard ook een brief van haar moeder, ze zat in spanning de stemronde te volgen en zat klaar met een jas om haar op te halen. Laura veegt ondertussen alle glitters bij elkaar terwijl Charlotte verschillende brieven voor leest. Ook heeft ze een brief van haar broer gehad, waarin staat hoe trots hij wel niet is. Ook mist hij haar heel erg. Ook leest Charlotte voor dat Isabella bij ene Sofie is geweest en er staat een foto bij. Deze wil Charlotte aan Gio laten zien maar helaas wisselt de camera dan en dat is dus niet te zien. Kortom Charlotte heeft genoten van de laatste post voor dit jaar!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *