Patrick heeft geen zin om te praten

Patrick heeft geen zin om te praten

Tussen de tortelduifjes Colinda en Patrick loopt het sinds gisteravond nogal stroef. De twee hebben een fikse ruzie gehad en deze is nog steeds niet bijgelegd. Gisteravond deed Colinda nog een poging om de ruzie bij te leggen, maar tevergeefs… De twee hebben dan ook apart van elkaar geslapen.Maar ook vandaag lijkt Patrick geen zin te hebben om het  gesprek aan te gaan.

Colinda en Patrick zijn er deze morgen al vroeg uit, waarschijnlijk omdat ze toch niet meer konden slapen. De twee zitten naast elkaar op de bank maar zeggen geen woord tegen elkaar. Zo nu en dan wordt de doodse stilte onderbroken door een kuchje en een slok uit een glas, maar verder blijft het akelig stil. Uiteindelijk doet Colinda voorzichtig een poging en vraagt aan Patrick heb je goed geslapen? Heel even blijft het stil, maar dan mompelt Patrick terug Nee, weinig. Daarna wordt er niet veel meer gezegd en gaan beide hun eigen ding maar doen. Colinda duikt weer terug in haar bed, en Patrick kruipt onder zijn dekentje. Zouden Colinda en Patrick vandaag alsnog om de tafel gaan zitten om de ruzie uit te praten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *