Colinda en Patrick hebben ruzie over geld

Colinda en Patrick hebben ruzie over geld

Colinda en Patrick hebben ruzie over geld, Patrick had namelijk zijn geld aan Colinda gegeven maar er is iets verkeerds gegaan…

We vallen midden in de ruzie dus het is niet geheel duidelijk wat er precies heeft afgespeeld tussen de twee. Ga naar Mark toe dan zegt Colinda tegen Patrick. Patrick antwoordt don’t play me! Zwoel aan je hoofd, je bent echt zielig nu. Ik geef al mijn geld aan jou en jij maakt er een shit zooi van. Al jou geld antwoordt Colinda kwaad, 75 euro was voor magneten en 53 euro is naar Mark gegaan. Daar heb jij sloffen voor aan je poten zitten toch of niet?! Die zijn afgelopen weekend betaald door Mark van die 53 euro. Je hebt dan nu nog 7 euro. 8 euro antwoordt Patrick, ik ben toch mijn pot kwijt waar 24 euro in zit? Is dat mijn probleem antwoordt Patrick. Waar heb je het nou over man? vraagt Colinda. What the f*ck is er nou met jou aan de hand man kaatst Patrick terug. Je kunt beter vragen wat er met jou aan de hand is antwoordt Colinda. Je bent gewoon een deus. Je moet van jou probleem niet mijn probleem maken, heel simpel! Rot gewoon op! Patrick zegt dat hij Colinda enkel op haar verantwoording wijst. Nee zegt Colinda ik leg het je uit ik zal het op papier voor je zetten misschien dat het dan duidelijker voor je wordt?! Laura komt tussenbeide en vraagt aan Colinda wat er is, maar Colinda ratelt nog kwaad door. En volgens Patrick zoekt ze gewoon ruzie. Colinda zegt dat Patrick al 2 dagen ruzie zoekt en zich niet meer laat delegeren. De ruzie gaat nog even door en uiteindelijk legt Patrick uit wat er nou precies aan de hand is aan Joey en Ivan.

Patrick had al zijn geld aan Colinda had gegeven om sloffen te kopen voor haar en zichzelf. Dat geld is op 1 december echter ingenomen door de BV. Mark heeft later de rekening van de sloffen betaald. Colinda is dus van mening dat Mark de sloffen heeft betaald en Patrick is van mening dat hij de sloffen heeft betaald omdat het in eerste instantie zijn geld was. Voor Patrick is dit allemaal reden genoeg om de hele relatie te beëindigen en er voorgoed mee te stoppen.

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *