Wil Mark vertrekken uit Utopia?

Wil Mark vertrekken uit Utopia?

Sinds een paar dagen ging het al niet zo goed met Mark, zo ook gisteren toen hij een gesprek had met Wilco. Afgelopen avond heeft hij ook een gesprek gehad met Laura waarin steeds duidelijker werd dat Mark het gevoel heeft niet echt op zijn plek te zitten. Ook andere bewoners denken dat Mark binnenkort Utopia zal gaan verlaten. Ook heeft Mark vanmorgen aangegeven toen Wilco vroeg hoe het ging dat hij zijn keuze gemaakt heeft. Weliswaar op een sarcastische manier dus er is nog niets definitief bevestigd! Even terug naar gisteren avond om een even terug te blikken op wat er toen gezegd is.

Over je keuze is moeilijk als je daar mee worstelt he zegt Laura tegen Mark. Ja antwoordt Mark ik ga er ook over praten. Ja dat is goed zegt Laura dat heb ik ook gedaan en kan erg opluchten. Ik zie het ook aan je, ik weet soms niet of je serieus bent of dat je het meent. Ik maak me een beetje zorgen om je, je loopt met je hoofd omlaag aan het denken. Ja ik ben een denker he zegt Mark en Laura zegt dat ze dat ook wel doet. Denk je dat je er voor jezelf alles eruit gehaald hebt hier? Mark antwoordt waar ik voor gekomen ben wel ja. Maar is er nog iets wat je graag zou doen hier vraagt Laura door. Ik denk van niet zegt Mark, om eerlijk te zijn. Dan denk je dat het gevoel minder wordt en dan komt het keihard terug. Laura herkent dat wel ze heeft met vlagen. Mark geeft aan dat hij de vrijheidsbeperking wel moeilijk vindt. Laura denkt dat iedereen dat wel heeft. En het is lastiger nu je er al een weekje doorheen zit. Ik kan het wel een jaar volhouden zegt Mark maar ik weet niet of het dat waard is, hij heeft het gevoel niet voorruit te komen. Het probleem is dat je graag naar huis wilt maar de kans is groot dat je spijt krijgt vat Laura samen en Mark kan zich daar wel in vinden. Naomi hoort het gesprek en zegt dat volgend jaar kerst vieren ook wel kan, Utopia is maar voor één keer. Alleen denkt Mark veel verder gaat Laura verder, je bent perfectionistisch. Ik denk dat het tijd wordt dat we jou eruit gaan trekken, daar zijn we vrienden voor. Mark zegt dat zijn gesprek wel gaat helpen en volgens Laura moet hij heel goed naar zijn gevoel luisteren. Jij weet zelf heel graag wat je wilt.

Wilco en Mark deze morgen met elkaar in gesprek

Wat later in de ochtend staan Wilco en Mark wederom te praten. Misschien heb ik ook wel een keuze gemaakt bekend Mark, maar ik blijf tot het einde en mocht ik besluiten te gaan draag ik het over. Volgens Wilco had hij dan van de boekhouding af moeten blijven. Hij moet van deze gedachten af, je moet laten zien wie je bent. Je gaat toch niet zo laf weg pleuren man?! Mark antwoordt niet laf te zijn en volgens Wilco wordt dat dan wel zo gezien. Je moet ophouden met het maken van optelsommetjes, nadenken je moet het loslaten. Mark antwoordt dat hij merkt dat zijn irritatieniveau hoger begint te worden. Ik ken mezelf en dat ga ik niet trekken. En ik mis mijn vrijheid en mijn dingetjes. Ik weet dat als ik hier uit ben niet meer terug kan. Volgens Wilco missen ze dat allemaal en is dat een foute keuze. Elk nadeel heeft zijn voordeel en visa versa aldus Mark. Wilco benadrukt dat het gewoon van zich af moet zetten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *