Kevin heeft Utopia definitief verlaten

Kevin heeft Utopia definitief verlaten

Floor heeft ervoor gekozen om Kevin naar huis te sturen. Als Kevin zijn spullen bij elkaar heeft gepakt is het tijd om afscheid te nemen. Met de hele groep, behalve Jeroen want die heeft gitaarles loopt Kevin naar de poort. Bij de poort bedankt Kevin de groep nogmaals en zegt hij dat ze door moeten gaan. Uiteraard wordt er traditiegetrouw nog een groepsfoto gemaakt en na een paar dikke knuffels gaat de poort open en verlaat Kevin na acht maanden mini samenleving Utopia. Zonder Kevin loopt de rest terug. Romy kan haar tranen niet bedwingen en ook Karin heeft het moeilijk. Wat ben ik blij dat ik hem heb leren kennen merkt Karin op. Hier is Romy het helemaal mee eens. Ik zie hem buiten voegt ze eraan toe.Eenmaal bij de loods aangekomen roept Cemal Romy, Beau en Karin bij elkaar. Kevin heeft voor hen wat op papier gezet. In stilte lezen ze de brieven waar ook een paar tranen bij vloeien. Wat er precies in staat kunnen we helaas niet omschrijven. Het wordt niet voorgelezen. Succes in de buitenwereld Kevin!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 72    Gemiddelde: 4.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *