Floor heeft besloten dat Kevin Utopia moet verlaten

Floor heeft besloten dat Kevin Utopia moet verlaten

Tijd voor nieuwe bewoner Floor van Bercum om te kiezen wie van de genomineerden Utopia moet verlaten. Wordt het Kevin, Chipp of Jeroen?

Als Floor haar keuze heeft gemaakt drukt ze op de zoemer. Zodra iedereen bij elkaar zit neemt ze het woord. Ze richt zich als eerste tot Jeroen. Je bent af en toe best wel nors vertelt ze. En voegt eraan toe dat ze het gevoel heeft dat hij zich enorm heeft herpakt. Ik wil jou behouden in mijn Utopia, dus jij zit veilig benadrukt ze. Dan richt ze zich tot Kevin en Chipp.  Kevin je hebt hier heel veel gedaan, maar je hebt buiten ook plannen. Je doet hier heel veel, dus kunnen we jou wel missen zegt ze. Over Chipp vertelt Floor dat ze het een hele leuke jongen vindt maar hem ook vaak ziet hangen op de bank. Dat past niet in mijn Utopia voegt ze eraan toe. Ze blijft hem aankijken en zegt uiteindelijk dat hij mag blijven. Wat dus betekend dat Kevin naar huis zal gaan. Kevin gaat voor de groep staan en bedankt Floor en spreekt de groep kort toe. Na wat knuffels gaat Kevin zijn spullen pakken. Zijn avontuur in Utopia komt ten einde.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 70    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Angelique at 13:44

    Goede keuze van Floor. Kevin heeft aangegeven graag naar huis te willen gaan. Alleen wat ik een beetje opmerk is dat Chipp niet echt zeker van zijn plekje was. Dat vind ik een beetje raar ook omdat Jeroen op de bank zat. Hij heeft maanden niks gedaan. Tijdens de vorige nominatie zat hij ook op de bank en hij heeft zich niet echt herpakt, pas de laatste 2 weken ofzo. Ik had Chipp eerst zekerheid gegeven. Hij heeft inderdaad nog niet veel gedaan, maar geef hem ook wat tijd. Die tijd heeft Jeroen allang gehad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *