Er worden grote veranderingen doorgevoerd tijdens het centraal van vandaag

Er worden grote veranderingen doorgevoerd tijdens het centraal van vandaag

Voordat Floor haar keuze bekend maakte om Kevin weg te sturen uit Utopia hadden de bewoners nog een centraal. In dit bericht lees je de belangrijkste besproken punten van 19 juni terug.

Als het centraal begint is het eerste besproken punt eindverantwoordelijken. Dat is waar de bewoners graag voor willen gaan. De groep wil zorgen dat de lijntjes voortaan kort blijven en dat alle bewoners weten bij wie ze terecht kunnen met vragen. Billy somt een lijst op van de namen en de onderdelen waarover die persoon de verantwoordelijke zal zijn. De boekhouding zullen René en Cemal blijven onderhouden. Jessie gaat zich buigen over investeringen, inkoop en begrotingen van evenementen. Billy wil de eindverantwoordelijke van de webwinkel worden. Beau en Chipp verzorgen de markt. Karin is de verantwoordelijke over de winkel. Romy doet de bestellingen voor de bar. Jacco voor de evenementen en Bas zal gaan over het festivalterrein. Als het aan Billy ligt verdwijnen het centraal en de vergaderingen voor iedereen. Volgens haar hebben mensen moeite met allemaal aanwezig zijn elke dag. En ze zou het prettig vinden om voortaan enkel nog met de eindverantwoordelijken te vergaderen. Hier is alleen niet iedereen het mee eens. Jeroen laat weten niet op de lijst te staan maar er wel elke dag bij wil zijn. Ook Fay en Demi vinden het niet prettig om te horen dat er enkele bewoners zijn die er niet meer bij betrokken worden. Jessie biedt een oplossing. Hij denkt dat het al helpt om niet elke dag meer samen te komen. En stelt voor om een centraal te houden met de hele groep op maandag en vrijdag en een vergadering met enkel de verantwoordelijken op woensdag. Hier gaat de groep mee akkoord.

Vervolgens vertelt Cemal trots dat hij een oplossing heeft voor de bestellingen die vertraagd zijn. Hij heeft geïnvesteerd in bakjes voor alle bewoners en heeft besloten om voortaan alle bestellingen zelf uit te printen en voor hun in de bakjes te plaatsen. Op die manier hoeven de bewoners zich niet meer druk te maken over het printen en bijhouden en kan iedereen van elkaar zien wie er werk heeft liggen om elkaar aan te spreken. Hier gaan Fay, Jessie en Billy tegenin. Ze zien dit plan niet zitten en willen de controle over hun bestellingen zelf houden. Cemal reageert dat het plan rondom de bakjes eerder besproken is en dat het jammer is dat nu iedereen erop terug komt. De bewoners willen niet meewerken aan zijn plan en willen zelf blijven printen. Karin wil de bespreking nog even positief afsluiten. En zegt tegen  de groep dat ze een aanbod heeft gekregen voor een date. Dit weekend heeft ze eens goed nagedacht maar ze is er uit. Ze gaat op date. Dit nieuws wordt met een luid applaus ontvangen en de groep gaat met een lach van tafel.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 60    Gemiddelde: 1.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *