Chipp is boos op Floor omdat zij hem lui noemde

Chipp is boos op Floor omdat zij hem lui noemde

Floor heeft besloten dat Kevin de mini samenleving Utopia moet verlaten. Chipp en Jeroen mogen dus blijven. Vooral Chipp was erg bang dat hij weg moest en de opluchting is dan ook bij hem te zien. Maar toch heeft hij iets om over na te denken. Want Floor vertelde tijdens haar verhaal dat ze hem te vaak op de bank ziet niksen en dat dit niet in haar Utopia past. Deze opmerking zit hem nogal dwars. Hij uit zijn frustraties dan ook bij Fay. Hoe kan ze dat zeggen, ik ben er echt f*cking pissig over zegt hij tegen  haar. En laat weten het totaal niet eens te zijn met de uitspraak van Floor. Wat the f*ck heeft Jeroen hier vier maanden gedaan en dat zegt ze dat over mij voegt hij eraan toe. Fay probeert Chipp de kalmeren maar dit lijkt niet te werken. Chipp is boos al probeert hij dit voor Floor te verbergen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 70    Gemiddelde: 1.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Ria at 08:49

    Floor heeft groot gelijk een leuke jongen maar geen ambitsies Hij loopt de heledag achter de tweeling aan die ook niet veel uitvoeren

  2. anneke at 22:13

    Wat doet hij dan de hele dag, net als de rest .
    Of op de bank of achter de computer. of lekker luieren buiten en zwem bad.
    Vind jammer dat Kevin weg is, had liever Chipp weg gehad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *