Jeroen krijgt flink wat complimenten om zijn gitaarspel en zangkunsten

Jeroen krijgt flink wat complimenten om zijn gitaarspel en zangkunsten

Wat gebeurd er momenteel in het hete en warme Utopia? We hebben een samenvatting voor je gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

Jeroen heeft door zijn gitaarles, het vertrek van Kevin gemist. Maar dit was niet voor niets want zijn gitaarleraar was erg onder de indruk van zijn kunnen. Zijn spel is snel verbeterd is volgens de leraar verbeterd maar ook over zijn zangkunsten krijgt Jeroen complimenten. Nieuweling Floor zoekt nog haar plekje binnen Utopia. Ze zit niet stil en is vanmiddag bezig met haar act voor de Lip Sync Battle. Ze is aan de slag gegaan met een pruik en een jurk om haar act op te leuken. Floor haar oog is gevallen op een hit uit de film Frozen. Ondertussen is René het bos ingegaan om materiaal te zoeken voor de tipi tent, die hij graag in Utopia wil neerzetten. Samen met Bas tillen ze twee omgehakte boomstammen naar een mooie plek, waar de tent zal komen te staan. Hij is nog lang niet af, maar de eerste stappen zijn gezet. Wat zal de dag nog meer brengen? We houden het in de gaten voor je!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 60    Gemiddelde: 4.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *