Floor ruimt de troep van haar ontgroening op

Floor ruimt de troep van haar ontgroening op

Gisteren heeft Floor haar ontgroening gedaan. De nieuweling wil graag een blote voetenpad maken en daarom leek het Madilia een goed idee om te testen hoe graag Floor dit dan wel niet wil. Ze moest tijdens de ontgroening op haar blote voeten over dennenappels, zeep, brandnetels en ook koeienmest lopen. Dit deed Floor zonder aarzeling en de hele groep mocht het aanschouwen. Maar nu een dag later ligt de mest er nog steeds. Het stinkt nu echt heel erg in de zon laat Floor weten. Vervolgens vraagt ze aan Bas of hij een schep en een hark voor haar heeft, zodat ze de troep kan opruimen.Bas geeft niet direct toe. Hij vindt eigenlijk dat Madilia zich als bedenker van de ontgroening zou moeten ontfermen over de koeienmest. Floor wil hier niet op wachten en grijpt een hark om er vaart achter te zetten. Bas stelt dan wel voor om het lekker te verspreiden over de akker en het bos. Het is heel vruchtbaar daar legt hij uit. In het voorbijgaan komt Floor Chipp tegen en ook hij vindt dat Madilia de mest zou moeten opruimen, maar ze heeft haar zinnen er zelf al op gezet. Ik heb het zo weg joh zegt ze. Ik heb het haar vanochtend verteld en het ligt er nog steeds voegt  Chipp er geïrriteerd aan toe. Ondertussen is Floor in de weer met de hark om alles schoon te maken. Ze laat zich in ieder geval van haar goede kant zien.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 60    Gemiddelde: 1.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *