Steelt Floor dezelfde doelen als die van René?

Steelt Floor dezelfde doelen als die van René?

Als René buiten in de verte Floor ziet lopen, vraagt hij haar om even naar hem toe te komen. Wij moeten nodig praten laat hij op serieuze toon weten. Floor zet de kruiwagen neer en loopt richting René. Ik moet iets van mijn hart vervolgd hij. Het valt mij op dat je in Utopia bent gekomen met precies dezelfde ideeën als ik. Een kabelbaan, blote voetenpad, Japanse tuin en een tip voegt hij eraan toe. Of je bent heel oplettend geweest of je hebt echt dezelfde ideeën gaat hij verder. Floor antwoordt dat het laatste op haar van toepassing is. Ik heb je niet nauwlettend in de gaten gehouden, dus weet niet wat voor ideeën jij allemaal wil realiseren benadrukt ze. René blijft het op zijn beurt allemaal heel frappant vinden. Laten we de koppen bij elkaar steken stelt de nieuweling vervolgens voor. En dit ziet René wel zitten, zolang het maar oprecht is. Het kopieergedrag stoort hem namelijk heel erg in Utopia. De twee besluiten samen te werken aan hun gedeelde ideeën.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 70    Gemiddelde: 1.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
  • anneke at 22:36

   Waarom doet hij het niet dan, Hij zegt zoveel maar doet het niet.
   Nu er iemand komt die het gaat doen is hij er boos om.
   Zal tijd worden dat hij op vacantie gaat

 1. anneke at 22:31

  Wanneer gaat hij eens op vakantie.
  Hij zegt dat het zijn idee was, waarom heeft hij der nog niks mee gedaan.
  Rene eerst heel goed bevriend met Rob en Jeroen en nu Jeroen de grond in trappen om hem op de bank te krijgen.
  En over alle maal wat zeggen en dan ontkennen bij de andere dat hij dat heeft gezegd
  Floor krijgt heel wat te stellen met hem, hoop dat ze dan ook haar mond open doet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *