Jessie schakelt nieuweling Floor in als spion

Jessie schakelt nieuweling Floor in als spion

Jessie en Billy hebben in het zonnetje een gesprek gehad. Jessie laat zijn mede bewoner weten dat hij sinds vandaag een spion heeft rondlopen…

Jessie vraagt aan Billy of ze even mee wil komen voor een gesprek. De twee nemen plaats op het dakterras van het penthouse. Vertel zegt ze nieuwsgierig. Jessie vertelt dat hij met Floor heeft gezeten en een deal heeft gesloten. We hebben besproken dat Floor als nieuweling perfect met de bewoners kan praten over wat er wel en niet goed gaat. Ik ben is er van overtuigd dat ze totaal geen gevaar vormt en dat bewoners dus open en eerlijk zullen zijn tegen haar voegt hij eraan toe. Wat een goed idee roept Billy enthousiast. Ik heb met Floor afgesproken dat we elke dag samenkomen om haar bevindingen te bespreken. Billy en Jessie willen met de hulp van Floor zonder dat de andere bewoners het merken, veranderingen kunnen aanbrengen. Maar natuurlijk wel alleen als wij het ermee eens zijn benadrukt Jessie. Billy wil wel weten hoelang hij van plan is Floor in dienst te nemen en Jessie laat weten dat hij eerst een week wil aanzien of werkt. Slim. Een hele goede zet. Ik ben heel benieuwd wat er komt antwoordt Billy. De twee zonnen daarna lekker verder en drinken hun drankje op.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 70    Gemiddelde: 1.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 15 reacties op dit artikel
 1. daphne at 09:59

  Wanneer gaat floor weer terug naar de buiten wereld zij maakt samen met jessie utopia kapot waar toch al niet veel meer van over is maar ze komt net kijken en zo een spontane uitdrukking heeft ze niet dus met een woord weg er mee.

 2. Ria at 09:00

  Er is een liedje met de tekst praat nederlands met me dit laat op de tekst die boven mijn stukje staat.Jullie moeten eensiets met al het kommentaar doen de kijkcijfers lopen alleen maar achteruit.

 3. Zomaar een lezer at 07:45

  Inderdaad een achterbaks idee van Jessie. maar, het zou wel eens kunnen dat hij zicht heel erg vergist.
  Ik denk en hoop dat Floor slim genoeg is om dit plan te doorzien en hem ongemerkt in zijn eigen val laat lopen.

 4. anneke at 22:34

  Moet hij nu echt weer iemand misbruiken voor iets om achter dingen te komen.
  Als het hem niet zint kan hij Floor de schuld geven

 5. Margriet at 20:34

  Dit zou de druppel moeten zijn wat die 2 mafklappers betreft. En Floor spoort volgens mij dan ook niet. Heeft ze Utopia dan nooit gezien? Of durft ze niet tegen die 2 griezels in te gaan.

 6. mar at 20:18

  wat zijn die twee vals en gemeen maar dat weten wen inmiddels wel word echt dat dat die twee huigelaars optiffen snel ook
  en dan nog beweren dat Jessie populair is nou de meeste vinden hem en Billy een paar losers

 7. maria at 19:35

  zou dit wel slim zijn misbruik van een nieuwe nu al.
  als het uit komt dan is floor tocht het gebeten hondje binnen heb ze zelf nog niet door.
  dan wordt ze zeker gemeden door de rest door de twee baasjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *