Chipp en Fay geven elkaar een intense tongzoen

Chipp en Fay geven elkaar een intense tongzoen

Afgelopen avond is er nog iets bijzonders gebeurd tussen Chipp en Fay. De twee hebben namelijk flink gezoend! Als sinds de komst van Chipp speelt er iets tussen hem en Fay. De twee brengen samen veel tijd door en zijn al twee keer op date geweest. Dat ze elkaar leuk vinden is voor de rest van de groep duidelijk. Maar de twee draaien om elkaar heen en meer dan knuffelen en een kus is er nog niet gebeurd, tot vannacht. Voordat de twee gaan slapen poetsen ze samen hun tanden. Dan is het tijd om elkaar gedag te zeggen en beiden naar hun eigen bed te gaan. Welterusten fluistert Chipp. Slaap lekker reageert Fay waarna de twee blijven staan. Dan buigen ze zachtjes naar elkaar toe om een kus te geven. Deze kus verandert al snel in een intense tongzoen. De eerste zoen is dus een feit! Is er een nieuw stelletje in de maak?!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 71    Gemiddelde: 1.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *