Billy vindt dat ze behandeld wordt als een debiel door Jessie

Billy vindt dat ze behandeld wordt als een debiel door Jessie

De tuinbroeken van Billy werden tijdens de vorige Utopia markt goed verkocht. Nu wil ze deze weer gaan inkopen en vraagt Jessie om goedkeuring gezien hij eindverantwoordelijke over de investeringen is. Ik denk dat het goed gaat lopen, maar ik vind het belangrijk dat als je ze koopt ze niet in een hoekje van je atelier terechtkomen. Ze moeten dan wel bespetterd worden en op de webshop komen laat Jessie haar weten. Het gezicht van Billy verandert naar een norse blik. Ben je serieus nu vraagt ze boos. Jessie knikt waarna Billy pissig wegloopt. Wat later lucht Billy haar hart bij enkele mede bewoners. En vertelt Cemal dat ze niet meer naar Jessie zal gaan als ze een investering wil doen. Hij behandelt me als een debiel vervolgd ze woest. En vindt dat ze zich niet aan hem hoeft te bewijzen als ondernemer. Ik heb al aardig wat credits opgebouwd en laten zien dat ik overal honderd procent voor ga. Mijn vorige collectie tuinbroeken ging namelijk als warme broodjes over de toonbank. Hij is niet mijn directeur hoor! Dan kun je me echt gek krijgen vervolgd ze. Daarom zal ze voor de volgende investeringen bij Cemal en René aankloppen. Na iets gekalmeerd te zijn, neemt Billy weer plaats achter de computer en bestelt ze haar tuinbroeken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 1.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. anneke at 22:19

  Als ze bestellingen krijgen dan moet ze weer een bestelling doen , en niet naar die kerel luisteren hij zit haar gewoon dwars.
  Jessie is nu gewoon bezig met internet om zijn boekhouding in de gaten te houden voor ze merken dat hij geld heeft achter gehouden.

 2. Teerak at 16:31

  Ze moet broeken bespetteren, wat een geweldige ondernemer en hij doet alleen wat shirtjes bedrukken, wat een ondernemers in Utopia. Buiten Utopia wordt dit alleen in arme 3-e wereldlanden gedaan.
  Hier uurloon veel te hoog.

 3. joke at 12:28

  ja ik snap niet dat de mede bewoners haar niet weg stemmen ze moeten haar allemaal niet onbegrijpelijk zijn ze bang voor haar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *