Jessie vraagt zich af wat Chipp in Utopia doet

Jessie vraagt zich af wat Chipp in Utopia doet

Irritaties in het warme Utopia. Zo vraagt Jessie zich af wat mede bewoner Chipp nou eigeniljk in Utopia doet.

Als Romy de woonkamer aan het schoonmaken is, merkt ze op dat het eigenlijk Chipps taak is om de tafel op te ruimen. Deze opmerking zorgt ervoor dat er ineens een hoop frustratie over de Chipp uit Jessie komt. Hij laat weten er moe van te worden dat sommige bewoners zo lui zijn. Zo ook Chipp, wat hem nu mateloos begint te irriteren. Wat doet die gozer nou eigenlijk vraagt hij zich hardop af. Jacco begrijpt op zijn beurt helemaal wat Jessie bedoelt en merkt op dat Floor dit ook al was opgevallen en dit zelfs aan Chipp liet weten tijdens haar keuzemoment. Hij hangt alleen om de tweeling heen. Als hij hier vijftien maanden woont, heeft hij alleen vijftien maanden lang desperate pogingen bij Fay gedaan en verder niets vervolgd hij mopperend. Kan jij je in Jessie’s frustratie vinden?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 70    Gemiddelde: 4.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  • anneke at 22:23

   Hij heeft er meerdere volgens mij.
   Volgende keer als die weer een nieuw woordje heeft gaat hij er weer een paar maken.
   Er liggen nog T shirts zat in de kast

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *