Volgens Floor moet er flink wat veranderen in Utopia BV

Volgens Floor moet er flink wat veranderen in Utopia BV

Na wat werken op de akker neemt Floor een korte pauze. Madilia komt bij de nieuweling zitten. Hoe vind je het hier gaan vraagt Madilia geïnteresseerd. Prima eigenlijk antwoordt Floor. Vervolgens vraagt Madilia wat ze van de groep vindt en waar het eventueel beter zou kunnen. Floor laat weten dat ze best veel bewoners vaak niks ziet doen. En vindt dat ze niemand op kan leggen om iets te doen, maar het continu bezig zijn vindt ze zelf wel fijn. Maar hoe Floor dit aan wil pakken weet ze nog niet echt. Volgens haar is het huidige systeem niet efficiënt. Ze vindt dat er in de BV een aantal afdelingen moeten komen die zich met een specifieke taak bezighouden, zoals in een echt bedrijf. Dit zou volgens haarveel beter werken. Helaas is het vertrouwen in elkaar er nog niet en blijft iedereen vooral gefocust op zijn eigen onderneming. Denk jij dat Floor voor verbetering in Utopia BV kan zorgen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 60    Gemiddelde: 1.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *