Jessie en Billy hebben weer ruzie over een investering

Jessie en Billy hebben weer ruzie over een investering

Eerder vandaag hadden Jessie en Billy in een ruzie over de tuinbroeken van Billy. Billy liep boos weg na een opmerking van Jessie en besloot dat ze voortaan niet meer bij Jessie aanklopt voor de aanvraag van investeringen. Hier komt ze een aantal uur later alweer op terug. Ze gaat het gesprek weer met hem aan en in de keuken vraagt ze nogmaals aan Jessie of ze de tuinbroeken mag bestellen. Of ik ga geld verdienen, of ik doe het niet. Heel simpel voegt ze eraan toe. Al snel ontstaat er een nieuwe discussie. Billy vindt dat Jessie haar anders behandeld terwijl Jessie vindt dat hij het puur zakelijk houdt. Volgens hem heeft ze zich niet van haar beste kant laten zien de afgelopen maanden en is het daarom dan ook terecht dat hij twijfelt of ze wel echt aan de slag gaat met de tuinbroeken. En hoe komt dat roept Billy boos tegen Jessie. Ze vindt dat Jessie dondersgoed weet waarom ze de afgelopen maanden wat minder heeft gewerkt. Nu wil ze verder en ze heeft het gevoel dat ze hierin belemmerd wordt. Dit motiveert me niet, dit demotiveert mij juist benadrukt ze met enige frustratie. Jessie benadrukt nogmaals dat hij het belangrijk vindt dat Billy wel echt aan de slag gaat met de tuinbroeken. Waar denk je dat ik mee bezig ben roept Billy vol verbazing. Oke, dan ligt het allemaal aan mij sluit Jessie het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 60    Gemiddelde: 1.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. some things are not what they seem at 16:00

    Logisch toch. Als Jessie helpt of niet helpt, of iets zegt of juist niet…fout is het toch. Zou het m om de ruzies te doen zijn omdat mevrouw op die momenten een vrijbriefje heeft om zichzelf ongeremd te laten gaan? 1x p/wk 2uurtjes opsluiten in een kamer met ballen en kussens misschien een ideetje?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *