Floor is druk bezig met haar blote voetenpad

Floor is druk bezig met haar blote voetenpad

Sinds Floor in Utopia woont is ze druk bezig met veranderingen doorvoeren op het Utopia terrein. Zo wil ze graag een blote voetenpad aanleggen. Dit is een pad dat uit verschillende materialen bestaat waar de bewoners en bezoekers overheen kunnen lopen. Als ontgroening moest ze zelf al over een blotevoetenpad lopen, maar dat heeft haar niet tegengehouden om door te gaan met haar project. Zo is ze vandaag ook veel op de akker te vinden, waar ze met een bezem en een schoffel het terrein verkent en opruimt. Het blote voetenpad is dus nog in de maak, en ze gaat er voor zorgen dat dit er zo snel mogelijk ligt. Lijkt het jou leuk om een keer een rondje te maken over Floor’s blote voetenpad? Stuur dan een mail naar inwoners@talpa.tv, t.a.v. Floor.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 60    Gemiddelde: 1.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Leny at 22:44

    Floor lijkt me wel een aanwinst. Niet zo’n type dat uren voor de spiegel rondhangt, maar een nuchtere, verstandige vrouw.
    Hopelijk blijft ze zoals ze nu is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *