Billy roept de groep bijeen voor een nieuw experiment

Billy roept de groep bijeen voor een nieuw experiment

Billy drukt op de zoemer. Ze heeft de groep wat leuks te vertellen. De groep verzamelt zich bij de grote ronde tafel en dan neemt ze het woord. Niet zo heel lang geleden is er een meidenavond geweest in Utopia en nu hebben Beau en Billy een nieuw idee uitgewerkt namelijk “24 uur zonder.” Morgen zal de groep zich voor twee dagen opsplitsen. De mannen en vrouwen zullen van elkaar gescheiden worden zonder enkele vorm van contact. Op de eerste dag zullen de mannen in de loods leven en de vrouwen buiten. Op dag twee zijn de rollen omgedraaid. Er zijn een aantal challenges die ze per groep zullen uitvoeren tijdens het verblijf in de loods:

Wie verdient er op een dag het meeste geld?
Wie houdt de loods het schoonst?
Wie haalt de meeste views in één dag met hun vlog?

Jessie ziet absoluut geen meerwaarde in dit experiment. Hij vindt het complete onzin om een dag extreem hard te werken, omdat hij dit de andere dag als hij de loods niet in mag, niet kan doen. Hij ziet liever dat de groep deze opdracht met z’n allen uitvoert. De rest van de groep reageert verdeeld op dit idee van Beau en Billy. Vooral het verplicht slapen in de loods of buiten zijn enkele bewoners het niet over eens. Ik ben er weer klaar mee reageert Billy teleurgesteld. Laten we het niet doen zegt Jessie en verlaat de tafel.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 60    Gemiddelde: 1.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 22:33

    Jessie is bang om buiten te slapen , hij ligt het liefst in “ZIJN EIGEN HUIS”
    Wat als er iemand anders mee kwam dan Billy met Beau .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *