Jessie wil “Jessie jeans” gaan maken

Jessie wil “Jessie jeans” gaan maken

Billy verkoopt Billy Jeans, een spijkerbroek met verfspetters en nu heeft ze concurrentie. Jessie gaat ook wat doen met jeans. In het atelier spettert hij afgelopen avond verf op een broek en hij noemt zijn nieuwe product Jessie Jeans. Dit lijkt natuurlijk erg veel op Billy haar product en zij is daar niet bepaald blij mee wanneer ze erachter komt. Laat me gewoon met rust zegt Billy nadat ze Jessie tegen het lijf loopt. Ze is van mening daar Jessie haar alleen maar wil kwetsen en vraagt zich af waarom hij haar bewust op de kast wil jagen. Jessie  is op zijn beurt zich van geen kwaad bewust en hij denkt juist dat dit een win win situatie is voor beiden. Jij richt je voornamelijk op vrouwen en daarom zie ik een gat in de markt om mij op de heren te richten legt hij verder uit. Billy is niet om te praten, en laat weten dat als het aan haar ligt al haar producten van de webshop verwijderd mogen worden. Jessie adviseert toch om niet in emotie te handelen. Maar veel nut heeft het niet, Billy loopt boos weg. Jessie richt zich daarna weer tot zijn zelfontworpen mannenbroek en hij is blij met het eindresultaat. Hij is anders wel f*cking vet geworden zegt hij trots tegen zichzelf.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 60    Gemiddelde: 1.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
  1. Petra at 15:11

    Heb voor onze dochter een Billy jeans trui gekocht, prachtig exemplaar gewoon. Niks niet zomaar wat spetters, echt heel origineel ontwerp. Na een aantal keren wassen, is ie eigenlijk alleen masr mooier geworden. Dat Jessie maar wat doet, en continu zichzelf ondernemer noemt hangt me aardig de keel uit, masr goed het is tv! De stemmingen zijn weer achter de rug dus kan het ventje weer vervelend doen. Ik wens m veel plezier er mee, maar dan buiten Utopia!

  2. Jenny at 15:08

    Wat een leuk idee van Jessie, hij zit vol met leuke ideeën en maakt anderen dan weer jaloers of boos. Humor noem ik zoiets en hij verdient er goed geld mee zodat de andere bewoners weer verder vakantie kunnen houden.

  3. maria at 08:48

    Misselijke actie van Jessie. Net als de teksten op zijn shirts of pakken niet origineel zijn.Hij haalt zijn teksten enz alles van internet. Cemal zei het hem net nog.Je haalt alle teksten van internet.Kun je niks zelf bedenken. En loopt dan ook nog te pronken dat hij het gemaakt en steeds zegt…mooi he.ik kan er wel wat van. Dus ja dat Billy dan boos of geïrriteerd word kan ik mij wel voorstellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *