René heeft Utopia verlaten en is naar Egypte vertrokken

René heeft Utopia verlaten en is naar Egypte vertrokken

En weer een vertrek uit Utopia! Dit keer een tijdelijk vertrek want René is naar Egypte vertrokken. Deze reis heeft hij gewonnen tijdens de eerste versie van de Utopia spelen. Vroeg in de ochtend kwam Grazyna het terrein op, want deze buitenstaander vertrekt vandaag samen met René naar Egypte voor een vakantie. Grazyna heeft haar koffer al ingepakt en ze heeft ook een reiskist voor haar reisgenoot meegenomen. Veel tijd om bij te kletsen is er echter niet, want de twee hebben een vliegtuig te halen. René pakt snel zijn koffer in en niet veel later verlaten de twee vakantiegangers de mini samenleving. Op naar El Gouna in Egypte!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 70    Gemiddelde: 4.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *