René heeft ongevraagd geld meegenomen naar Egypte

René heeft ongevraagd geld meegenomen naar Egypte

De eindverantwoordelijken vergadering is voor het eerst gehouden. Om niet elke dag met de hele groep te hoeven zitten is deze in het leven geroepen. Vandaag is er alleen al een eindverantwoordelijke niet bij. René is namelijk op vakantie naar Egypte. En dit ziet Billy als het perfecte moment om aan te kaarten dat ze niet blij met hem is. Hoe zit het nou met René vraagt Cemal voorzichtig. Ik heb namelijk gehoord dat hij geld heeft meegenomen naar Egypte wat hij blijkbaar helemaal niet meer had voegt hij eraan toe. Jessie heeft hier wel wat op te zeggen. Het gaat structureel k*t bij hem moppert hij. Billy neemt het woord weer over. En geeft aan dat ze René al niet met de financiën vertrouwt sinds dag één. Op zijn eerste werkdag als verantwoordelijke over de bokhouding schreef hij al zakgeld voor zichzelf bij. En dit zit Billy totaal niet lekker. Ik wil graag een bedrijf dat klopt en wat hij doet kan gewoon niet benadrukt ze. Dat hij ook nu weer geld heeft meegenomen wat volgens de groep niet van hem is is voor Jessie en Billy in ieder geval de druppel. Billy zou ook met haar verantwoordelijkheid voor de webshop de SEO willen doen. Maar dit mag ze volgens haar niet doen van René. Laten we kijken hoe we dit anders kunnen doen stelt ze voor aan de groep. Jessie, Romy en Cemal vinden dit een goed idee. Karin is er alleen niet mee eens. Zullen we dit bespreken als René er ook is? Want dit vind ik niet juist. Wordt dus vervolgd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 70    Gemiddelde: 4.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 20 reacties op dit artikel
 1. Bardy247 at 18:15

  Geld meenemen dat niet van hem is. dat is regelrecht stelen. Niets meer of minder.

  in het begin was er ene Peter o.i.d die wegens diefstal eruit gedonderd werd.

  Ik vind dat ze dit niet mogen tolereren en linea recta eruit bonjouren.

  Iedereen die jat eruit. Dat ruimt lekker op.

 2. Jenny at 14:58

  Karin is het er niet mee eens omdat zij samen met Rene mag meekijken of haar zakgeld wel goed is geregeld, dit beloofde Rene haar, maar intussen steelt hij van Jessie, hij zei tegen Karin dat die toch genoeg verdiende en het niet nodig had. Dankzij Jessie draait de BV met winst en Rene wil daar een graantje van meepikken, weg met dat oneerlijke mannetje die zo kletst achter de rug van de mensen die nog willen werken. Laat Rene maar eens echt gaan werken voor de BV, hij brengt geen geld binnen en hoort zichzelf niet te verrijken, vanaf de eerste dag al

 3. Rina at 14:34

  Karin heeft gelijk, wel zo eerlijk als je zulke dingen bespreekt als de persoon erbij is. Hij wint een reis naar Egypte lijk me wel zo normaal dat hij ook zakgeld mee krijgt.
  Al met al is het een grote roddelgroep.

 4. Ria at 14:21

  Als het waar is dat er geld is meegenomen zonder te overleggen dan komt hij bij mij ook niet terug in Utopia niet te vetrouwen bah!!!!!!!

 5. joke at 13:07

  Karin is ook niet jofel waait met alle winden mee achteraf vindt ze de tweeling ook peuters en Billy vindt ze net als Jacco ook een vervelend eneng mens Renee heeft ze ook al genoeg over geklets .Zo kan ik er nog wel een paar op noemen we kunnen het beter kinder dag verblijf van maken .En Billy had fijn met Renee mee moeten gaan en daar blijven dat is de gevaarlijkste vrouw daar

  • joke at 13:09

   Ik weet niet wie dat beslist maar dit heb ik nog niet geschreven jammer dat het zo moet succes daar snap dit niet maar goed jullie hebben het voor het zeggen fijne dag

 6. jolanda at 12:16

  Ik vind Rene een topper. Altijd hard aan het werk en sowieso goede bedoelingen altijd. Billy en Jessie denken alleen in eigen belang. Weg met die twee

  • Jenny at 14:45

   Rene heeft alleen goede bedoelingen voor zichzelf, dat begon al op de eerste dag toen hij extra zakgeld nam/jatte en nu dus weer en ik hoorde hem tegen Karin zeggen dat hij zou zorgen dat hij haar zakgeld goed zou regelen, maar….dat van Jessie zou hij niet serieus bekijken want die verdiende toch genoeg. Erg oneerlijk die Rene, misschien moet hij ook maar eens geld gaan verdienen en er voor werken, net als Jessie en Billy

 7. maria at 12:15

  mee eens karin nu kom ze er mee omdat rene er niet is en wat zakken vullen betreft daar zitten er meer van in.en twinkel goed tv kijken iedereen roddelt over iedereen of jij andere tv.

  • twinkel at 12:06

   Dat was beter geweest….en Jessie strijkt altijd een hand over zijn hart als ze weer aan t grienen is!!! Zo kun je zien dat Bil niet klopt….maar René is ook niet te vertrouwen, praat altijd achter ieders rug om over anderen en is zelf perfect grrrrr

    • Jenny at 14:34

     Tja, dankzij Jessie kunnen de andere bewoners in luxe leven, hij werkt er wel voor en nee, het is zeker geen kwal, hij heeft zeker recht om zijn mening te geven, dan denk ik meer aan de luie opschepperige Jeroen of de jankende ontevreden Marjet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *