Een samenvatting van deze tropische dag in Utopia

Een samenvatting van deze tropische dag in Utopia

Wat gebeurd er op deze tropische dag in Utopia? We hebben een samenvatting voor je gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent!

Floor heeft een mooie plek gevonden voor het blote voetenpad en is er vandaag ook weer druk mee. Ze raapt dennenappels bij elkaar, trekt onkruid uit de grond en ze maakt de oppervlakte vlak met een schep. Romy vraagt wat Floor aan het doen is en antwoordt dat ze een stuk aan het uitgraven is. Maar op dit moment vraag ik mij echt af waar ik aan ben begonnen voegt ze eraan toe. Het werk lijkt voor Floor toch wat zwaar te zijn om alles in haar eentje te doen.

Madilia bereidt ondertussen een schoonheidsbehandeling voor en Fay is de gelukkige die in de stoel mag plaatsnemen. Natuurlijk moet de behandeling worden gevlogd en daarom zet Madilia haar camera alvast klaar in de behandelruimte. Ondertussen ligt Fay er al klaar voor en Madilia adviseert haar om haar ogen te sluiten en lekker te genieten. Onder toeziend oog van Chipp wordt Fay verwend met een crèmepje en een overheerlijke massage.

Verder is iedereen bezig met zijn of haar dagelijkse werkzaamheden en Bas en Cemal klussen aan het grote buitenpodium. Het frame was al af en vandaag zijn de twee druk bezig om de vloer in orde te maken. Jeroen komt ook even een kijkje nemen en hij geeft zijn mede bewoners advies over de afwerking. Je bent weer op de hoogte. We komen straks terug met meer nieuws uit Utopia!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 60    Gemiddelde: 1.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *