Floor heeft het zwaar in Utopia

Floor heeft het zwaar in Utopia

Hoe gaat het met je wandelpad vraagt Cemal aan Floor als ze bij de picknicktafels zit. Zwaar, waar ben ik aan begonnen antwoordt de nieuweling. Cemal begrijpt wel dat het zwaar voor Floor is, vooral met dit warme weer. Maar is ook benieuwd of ze de rest van haar tijd in Utopia ook als zwaar ervaart. Het gaat prima laat Floor weten. Ik begin steeds meer mijn weg te vinden en mijn eigen ding te doen voegt ze eraan toe. Maar toch heeft de ze een puntje van kritiek. En vertelt dat ze slecht slaapt in de loods en dit heeft vooral te maken met het geluid. De loods is de meest onrustige plek om te slapen en om deze reden hebben een aantal mede bewoners hun rust buiten de loods gezocht. Voor Floor is dat op dit moment nog geen optie, maar wie weet in de toekomst…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 120    Gemiddelde: 1.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *