Floor en Madilia zijn het niet eens met de huidige verdeling van de groep

Floor en Madilia zijn het niet eens met de huidige verdeling van de groep

Sinds kort is er in Utopia een speciale vergadering voor eindverantwoordelijken in het leven geroepen. Dit betekent dat een aantal bewoners, die geen eindverantwoordelijke zijn, niet bij deze vergaderingen hoeven te zijn. Iets waar Madilia het niet mee eens is. Ze voelt zich buitengesloten en met  Floor bespreekt ze haar frustraties. Madilia vindt dat deze beslissing zomaar door een paar bewoners is genomen. En diegene hebben zelf besloten dat ze de baas zijn. Floor begrijpt wat Madilia bedoelt en merkt op dat ze gewoon bij de vergadering gaat zitten. Ik wil niet alleen volgzaam zijn en wil op de hoogte blijven van wat er wordt besproken voegt ze eraan toe. Nu lijkt het alsof wij de schaapjes zijn antwoordt Madilia instemmend. Floor zegt dat ze dan zelf maar een verantwoordelijkheid naar zich toe moeten trekken. Aangezien ik bezig ben met de akker, wil ik op dit gebied wel eindverantwoordelijk zijn. Volgens Madilia is dit een goed idee. Maar volgens Floor is de akker ook René zijn ding. En laat aan haar mede bewoner weten dat hij haar heeft beschuldigd van het stelen van zijn ideeën. Als ik nu dus de akker op ga eisen, zal dit bonje worden. Ik zal dus met René moeten samenwerken eindigt ze het gesprek. Ben jij het met de dames eens?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 60    Gemiddelde: 1.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *