Madilia, Demi en Fay spreken Billy omdat ze zich buitengesloten voelen

Madilia, Demi en Fay spreken Billy omdat ze zich buitengesloten voelen

Mafilia en Floor zijn het niet eens met de verdeling in de huidige groep. Nadat de twee hierover gesproken hebben besluit Madilia wat later om dit samen met Demi en Fay naar Billy toe te stappen. Ze wil het graag hebben over de nieuwe vergadering met de eindverantwoordelijken. Het drietal voelt zich buitengesloten en begrijpen niet waarom zij niet betrokken worden, deze verwarring leggen ze bij Billy neer. We willen er ook bijhoren benadrukt Madilia tegenover mede bewoner Billy. Billy begrijpt helemaal wat haar mede bewoners bedoelen. En legt uit dat de eindverantwoordelijken in het leven geroepen zijn om de lijnen korter te houden. Daarbij worden er geen beslissingen gemaakt tijdens deze vergaderingen. De eindverantwoordelijken bespreken waar ze mee bezig zijn en hoe ze ter werk gaan, zodat taken ook makkelijk overgedragen kunnen worden. Aangezien Madilia graag bij de vergaderingen wil zijn, vraagt Billy zich af waar de tweeling en Madilia verantwoordelijk voor willen zijn. Hier gaan de meiden over nadenken, voor nu is het in ieder geval helder geworden waarom de vergaderingen in het leven zijn geroepen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 51    Gemiddelde: 1.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *