Billy wordt aangesproken omdat ze producten van Demi en Fay van de webshop wil verwijderen

Billy wordt aangesproken omdat ze producten van Demi en Fay van de webshop wil verwijderen

Demi en Fay hebben iets vernomen. Ze hebben Billy iets horen zeggen wat hen niet bevalt en besluiten dan ook haar erop aan te spreken.

Billy en Jessie zijn al een tijdje bezig om de regels wat aan te scherpen en de groep te motiveren. Billy heeft ook besloten om de webshop en het daarbij behorende aanbod van de bewoners onder handen te nemen. Demi en Fay hebben opgevangen dat ze enkele artikelen van hun offline wil halen en besluiten het gesprek aan te gaan. De drie nemen plaats in het penthouse. We hoorde dat je dingen van ons offline wil halen begint Fay het gesprek. Billy valt haar meteen in de reden en zegt dat dit niet zo is. Ook geeft ze aan dat ze niks offline haalt zonder dit te bespreken. Ik vindt alleen dat er te veel producten op de webshop staan, namelijk 197. We verkopen niet 197 producten per dag benadrukt ze. Daarom vind ik dat er een aantal producten geschrapt moeten worden. Er moet goed gekeken worden naar de producten. Sommigen verkopen wel en sommigen niet. Ik denk dat dit met passie te maken heeft.  In sommige producten zit geen passie legt ze uit. Van jullie verkopen ook een paar producten slecht en deze kunnen er wel af gaat ze verder. Als voorbeeld noemt ze de twinning is winning en double trouble shirts. Hier zijn Demi en Fay het niet mee eens. Ze vinden het goed om een aantal van hun producten uit het asortiment te halen maar de hiervoor genoemde shirtjes zijn origineel en typisch Demi en Fay volgens hen. Na een lang gesprek komen de drie dames eruit. De shirtjes blijven staan maar een paar andere producten van de tweeling mogen van de webshop af. Eind goed al goed!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 60    Gemiddelde: 1.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke at 22:40

    Haal dan wat van je eigen en Jessie zijn spullen af.
    Jullie komen alle twee weer met nieuwe spullen de heren collectie broeken beklad met verf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *